Uusi vuosi, uudet haasteet

Keskiviikko 5.1.2011 klo 13:40


Näin vuosi vaihtui ja aurinkokin pimeni eilen melkein kokonaan, niinkuin tässä kaamoksessa ei muutenkin olisi riittävän hämärää!

Puolivuotisjaksoihin keskittyvässä työelämässä vuodenvaihde on se haastavampi käännekohta; joulukuussa punnerretaan viimeisiä tavoitteita täyteen ja tammikuussa ollaan taas nollilla, uudet tavoitteet edessä.

Omalta osaltani vuodenvaihde merkitsi myös toimenkuvan muuttumista, taas kerran. Nyt toteutetaan ryhmän yritysasiakkaiden asiakkuusstrategiaa maakunnallisessa yrityspankissa. Eipähän tuo hirvittävästi toimintatapoja ja ympäristöä muuta, asiakkuudet muuttuvat jonkin verran, jostakin täytyy luopua ja johonkin uuteen täytyy sukeltaa aktiivisemmin. Kollegat ympärillä ovat vanhoja tuttuja ja asiakaskantakin pääosin. Haasteita silti riittää, hyvä niin, ettei pääse ote herpaantumaan.

Yritysyhdistyksemme OEA:n puolella tavoitteemme eivät muutu vuoden vaihtuessa; haluamme edelleen kehittää yhteyshenkilöverkostoa ja lisätä jäsenistöämme. Yhteistyö YTN:n kanssa jatkuu tiiviinä ja suurena pankkiryhmänä olemme merkittävä tekijä tuon yhteistyön onnistumisessa ja jatkuvuudessa.

Vuoden viimeiset päivät toivat mukavan uutisen edunvalvonnan rintamalta: Tampereen Seudun Osuuspankkiin saatiin viimeinkin valittua yhteyshenkilö. Valinnasta on pieni juttu myös näiden sivujen uutisosiossa. Suuret kiitokset Tuomolle ja Pialle aktiivisuudesta ja rohkeudesta lähteä mukaan verkostoon.

Luulenpa, että myös pankin esimiehet ja asiantuntijat ovat tyytyväisiä ratkaisuun, sillä yhteyshenkilö on itseoikeutettu saamaan paikan pankin YT-neuvottelukunnassa ja on merkittävä linkki työnantajan ja edustamiensa henkilöiden välillä, kun neuvotellaan työhön ja työsuhteeseen liittyvistä asioista.

Toivottavasti Tampereella aktivoidutaan liittymään YTN-liittoihin, sillä yhteyshenkilö edustaa vain järjestäytyneitä YTN:n alaisten liittojen jäseniä. Yritysyhdistyksemme ottaa myös mielellään vastaan uusia jäseniä Tampereen suunnalta.   

Esimiehet ja asiantuntijat! Ottakaa yhteyttä näiden sivujen kautta OEA:n henkilöihin, mikäli haluatte lisätietoa edunvalvonnasta, yhteyshenkilöistä ja mistä tahansa järjestäytymiseen liittyvästä asiasta.

Pakkasterveisin Pekka pj